Dell EMC

Dellin päätelaitteiden elinkaaripalvelut

Valikko Loppukäyttäjäratkaisut

Elinkaaren aikana säästöä jopa 30 %.

Päätelaitteiden elinkaaren hallinta voi olla monimutkaista ja kallista. Tarve leikata kustannuksia ja keskittyä liiketoimintatavoitteisiin kasvaa koko ajan. Dell auttaa molemmissa tapauksissa. Säästät kustannuksista jopa 30 % käyttämällä Dell päätelaitteiden elinkaaripalveluita.

Tee päätelaitteiden elinkaaren hallinnasta helppoa – itsellesi ja budjetillesi.

Valitse päätelaitteiden elinkaaren vaihe ja lue kuinka voit tehostaa toimintaasi.

 

Määrittele ja suunnittele Optimoi ja kierrätä Asenna ja intergoi Hallinnoi ja tue

Dellin päätelaitteiden elinkaaripalvelut

Tämän kaiken saat kiinteään kuukausihintaan

Aloita elinkaarisuunnittelu hankkimalla turvalliset, luotettavat ja hallittavat päätelaitteet.

Määrittele ja suunnittele

Autamme arvioimaan tämänhetkistä strategiaasi, määrittelemme mahdolliset riskit ja priorisoimme tarpeesi. Määrittelemme yhdessä työntekijäryhmien tuottavuutta parhaiten tukevat päätelaiteratkaisut. Teemme ehdotuksen tarvittavasta teknologiasta, jonka jälkeen viemme suunnitelmat käytäntöön.

LUE LISÄÄ >

Laitteet käyttöön 35% nopeammin.

Asenna ja integroi

Voimme asentaa laitteet ja ohjelmistot, sekä perustaa ja konfiguroida uudet järjestelmät käyttövalmiiksi. Lisäksi tarjoamme tiimillesi hyödyllisen koulutuksen. Pystymme nopeuttamaan käyttöönottoaikaa yli kolmanneksella – säästät päiviä, viikkoja tai jopa kuukausia. Tämä vähentää huomattavasti päätelaitekohtaisia käyttöönottokustannuksia, puhumattakaan vaikutuksista stressitasoon.

LUE LISÄÄ >

10 kertaa toimivammat työkalut

Hallitse ja ylläpidä

Järjestelmien ja ohjelmistojen hallinnan ja tuen tarve kasvaa. Käytön jäljet alkavat näkyä huollon, tietoturvapäivityksien ja laajennuksien muodossa. Dell auttaa sinua kaikissa näissä tilanteissa.

LUE LISÄÄ >

3 vuoden jälkeen päätelaitteiden ylläpitokustannukset kasvavat eksponentiaalisesti

Optimoi ja kierrätä

Päätelaitteiden elinkaaren viimeisessä vaiheessa ylläpidon ja tuen kustannukset kasvavat eksponentiaalisesti. Päätelaitteiden päivittäminen Dellin toimesta ratkaisee tämän ongelman vaiheittain. Noudamme jokaisen käyttäjän vanhan tietokoneen ja puhdistamme sen datan tietoturvallisesti sekä teemme poistokirjauksen. Lopuksi hoidamme vanhojen päätelaitteiden myynnin tai kierrättämisen ympäristöystävällisellä tavalla. Dell tarjoaa kaiken tämän työnteon häiriintymättä.

LUE LISÄÄ >

Asiantuntijoiden vinkit

Dellin asiantuntijat kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon laitteiden valinnassa ja elinkaaren eri vaiheissa.

KATSO VIDEOT >

Ota yhteyttä