Isilon – tallennusratkaisu, joka venyy loputtomiin

Tiedätkö, minkälaiset ja -kokoiset tallennustarpeet yritykselläsi on viiden vuoden päästä? Tai edes vuoden? Ei se mitään, ei sinun tarvitsekaan. Isilon tarjoaa skaalautuvan ratkaisun, joka tukee kaikkia tiedostoprotokollia ja kasvaa tarpeittesi mukaan niin suorituskyvyn, kapasiteetin kuin vikasietoisuudenkin osalta.

Kun perinteiset tallennusjärjestelmät paukkuvat tiedostodatan valtavan kasvun edessä, Isilon venyy. Sen rajattomasta kapasiteetista huolimatta datan hallinnointi ei hankaloidu. Päinvastoin se helpottuu, sillä yksi ainoa tiedostojärjestelmä riittää kaikkeen!

Datalla ja datalla on eroa

Datan lähteet lisääntyvät jatkuvasti, ja siksi sen määrä kaksinkertaistuu joka vuosi. Huomioitavaa on, että Gartnerin arvion mukaan vuonna 2021 peräti 80 % datasta on rakenteetonta tiedostodataa. Siis sellaista, jonka tallentamiseen perinteiset järjestelmät eivät vaadittavassa mittakaavassa sovellu. Tiedostojen, kuvien ja videoiden tallennus vaatii järjestelmältä ennen kaikkea suurta kapasiteettia ja riittävästi kaistaa.

Aina tarpeittesi mukainen

Isilon-tallennusratkaisut on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat hallita omistamaansa tietoa, eivät tallennusjärjestelmiä. Perinteisiin tallennusjärjestelmiin verrattuna Isilon on kuin rajaton kovalevy. Se ei täyty tai vanhene, vaan venyy järjestelmänä loputtomiin. Siksi vanhojakaan tiedostoja ei tarvitse tuhota tai siirtää mihinkään.

Säästää aikaa, vaivaa ja rahaa

Koska perinteisten tallennusjärjestelmien käyttöikä on yleensä 5 vuotta, investointipäätöstä tehdessä on veikattava, kuinka paljon dataa tullaan sinä aikana tallentamaan. Isilonissa sen sijaan voidaan aloittaa nykytarpeen mukaan, koska arkkitehtuuri mahdollistaa helpon skaalautumisen. Lisäkapasiteetin käyttöönotto vie vain 60 sekuntia!

Lue täältä, mihin Isilonin ainutlaatuinen vaivattomuus ja kustannustehokkuus perustuvat.

Isilon Suomessa – kasvu 440 %!

Lue täältä, millaiset yritykset Suomessa valitsevat Isilonin ja miksi.

Ota Isilon haltuun webinaarissa

Osallistu 10.10. klo 9:00 – 9:45 järjestettävään webinaariin, jossa Isilon Regional Territory Manager Lauri Koivisto ja Isilon Sr. Systems Engineer Carl Bergström kertovat, miksi tallennustaan modernisoivat organisaatiot valitsevat Isilonin.

Ilmoittaudu webinaariin täältä!