Isilon tekee asiat helpoksi

Haluatko, että yrityksessäsi keskitytään tiedon vai tallennusjärjestelmien hallintaan? Jos ensin mainittu on vastauksesi, Isilon on ratkaisusi.

Isilon rakentuu ylätasolla kahdesta komponentista: ohjelmistosta ja laitteistosta. Ohjelmisto eli OneFS-käyttöjärjestelmä tuo älykkyyden sekä hallinnan yksinkertaisuuden. Se luo yhden ison tiedostojärjestelmän, joka hyödyntää saumattomasti erityyppisiä tallennuspintoja ja muodostaa vakaan ja vikasietoisen alustan kaikille tiedostotarpeille. Tiedostojen tallentamiseen ja hakemiseen OneFS tarjoaa monia protokollia, mm. SMB, NFS, HDFS, HTTP, FTP ja REST.

Laitteisto eli Isilon-noodit hyödyntävät scale-out-arkkitehtuuria, jolla saavutetaan erinomainen luotettavuus, suorituskyky ja kustannustehokkuus.

Noodityyppejä on ylätasolla kolme. All-Flash-noodit tarjoavat äärimmäistä suorituskykyä. Hybrid-noodit tarjoavat korkeaa suorituskykyä, joka riittää useimpiin käyttökohteisiin. Arkistonoodit ovat puolestaan tarkoitettu kapasiteettikeskeisiin käyttökohteisiin. Uudet kuudennen sukupolven noodit mahdollistavat korkeamman konesalitiheyden vähentäen samalla tilaan liittyviä kustannuksia jopa 75%.

 

Esimerkkejä strukturoimattomasta datasta ja työkuormista, joihin Isilon tarjoaa ratkaisun

Isilon-ratkaisun suunnittelu lähtee käyttötapauksen työkuorman vaatimusten ymmärtämisestä. Usein tiedostopalvelut halutaan keskittää tai konsolidoida yhteen alustaan, jolloin käyttökohteita ja vaatimuksia on erilaisia. Tällöin eri noodityyppejä yhdistämällä saadaan haluttu suorituskyky- ja kapasiteettirakenne, joka skaalautuu tarpeiden mukaan.

Sovelluksia varten, jotka tarvitsevat runsaasti kaistaa tai paljon protokolla-operaatioita, valitaan esimerkiksi all-flash-noodeja tai hybrid-noodeja, kun taas kustannuskeskeistä kapasiteettia tuotetaan arkistonoodeilla.

Isilon muodostaa yhden suuren tiedostojärjestelmän. Hakemistokohtaisilla asetuksilla voidaan määritellä tiedon turvaaminen replikoimalla tai snapshoteilla sekä esimerkiksi elinkaaren mukainen käyttäytyminen: kun tiedostot ovat tuoreita ja käytössä, niiden on järkevää sijaita korkean suorituskyvyn noodeilla, kun taas käytön vähentyessä ne siirtyvät automaattisesti arkistonoodeille.

Kapasiteetin ja suorituskyvyn kasvattaminen tapahtuu noodeja lisäämällä. OneFS-tiedostojärjestelmä laajenee automaattisesti ja tasaa kuorman noodien kesken.

Tiedonhallinnan osalta tämä tuo helppoutta.

Isilon – tallennusratkaisu, joka venyy loputtomiin

Tiedätkö, minkälaiset ja -kokoiset tallennustarpeet yritykselläsi on viiden vuoden päästä? Isilonin ansiosta sinun ei tarvitsekaan. Lue täältä miksi.

Isilon Suomessa – kasvu 440 %!

Lue täältä, millaiset yritykset Suomessa valitsevat Isilonin ja miksi.

Ota Isilon haltuun webinaarissa

Osallistu 10.10. klo 9:00 – 9:45 järjestettävään webinaariin, jossa Isilon Regional Territory Manager Lauri Koivisto ja Isilon Sr. Systems Engineer Carl Bergström kertovat, miksi tallennustaan modernisoivat organisaatiot valitsevat Isilonin.

Ilmoittaudu webinaariin täältä