Tarjoa tehokas ja turvallinen tapa työskennellä paikasta riippumatta

Kun organisaatiosi siirtyy etätyöhön, on tärkeää tehdä se oikein. Tämä tarkoittaa, että työntekijöille on annettava myös sopivat välineet ja huolehdittava siitä, että työn edellytykset – tietoon pääsy, hyvät viestintäratkaisut ja tietoturva ovat saatavilla.

Lue lisää

Luokkansa parhaat

Tapa opiskella muuttuu nyt vauhdilla, joten on korkea aika oppia myös uusia tapoja opettaa ja opiskella. Tässä tilanteessa tarvitaan teknisesti innovatiivisia ratkaisuja ja laitteita, jotka mahdollistavat oppimisen ja opettamisen ympäristöstä riippumatta.

Lue lisää

Dellin asiantuntijat auttavat päätelaitteiden elinkaaren kaikissa vaiheissa

Dellin asiantuntijat kertovat videoilla, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon päätelaitteiden elinkaaren eri vaiheissa ja ratkaisuista, miten luoda toimiva työympäristö kustannustehokkaasti ja aikaa säästäen.

Lue lisää

Dell Latitude kestää koulupäiviä ja koululaisia

Varsinkin pienempien koululaisten tietoteknisten välineiden tulee kestää rajussakin menossa. Dell Latitude 3189 Education-sarjan 2-in-1-laite on rakennettu kestämään käyttöä: se on varustettu tiiviillä, roiskeenkestävällä näppäimistöllä, kumipäällysteisillä reunoilla ja putoamissuojauksella, joten se
kestää vaatekaapissa, kouluruokalassa, repussa ja bussissa.

Lue lisää

Työn uusi aikakausi

Panostamalla moderneihin loppukäyttäjäratkaisuihin parannat työntekijöiden tuottavuutta
ja liiketoiminnan kehitysnäkymiä. Dell auttaa yrityksiä menestymään tarjoamalla työntekijöille heille parhaiten sopivat laitteet.

Yrityksen työntekijät voidaan jakaa viiteen perustavaa laatua olevaan ryhmään. Tutustu eri ryhmiin.

Lue lisää

Elinkaaren aikana säästöä jopa 25 %

Päätelaitteiden elinkaaren hallinta voi olla monimutkaista ja kallista. Tarve leikata kustannuksia ja keskittyä liiketoimintatavoitteisiin kasvaa koko ajan. Dell auttaa molemmissa tapauksissa. Säästät kustannuksista jopa 25 % käyttämällä Dell päätelaitteiden elinkaaripalveluita.

Lue lisää

Aloita teknologiamuutos yhdessä Dell EMC:n kanssa

Dell EMC:n VxRail-ratkaisu on markkinoiden pisimmälle integroitu ajoalusta VMware-ympäristöille. VxRailin ainutlaatuisen ja vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja tehokkuuden mahdollistaa Kernel-tason integraatio vSANin ja VMwaren välillä.

Lue lisää

5 syytä valita hyperkonvergoitu konesali

Hyperkonvergoitujen konesalien käyttöönotto yleistyy organisaatioiden pyrkiessä kehittämään kilpailukykyään digitalisoituvassa markkinassa.

Lue lisää

4 taloudellista syytä valita konvergoitu ratkaisu

IDC:n tekemän tutkimuksen mukaan hyperkonvergoitu infrastruktuuri tarjoaa useita taloudellisia etuja perinteiseen konesaliin verrattuna. Nämä neljä syytä kertovat miksi yhä useammat konesaliprojektit toteutetaan hyperkonvergoidulla teknologialla.

Lue lisää

Menestyksen salaisuus - uusi tapa tehdä töitä

10 vinkkiä, kuinka modernit laitteet ja Windows 10 Pro + Windows Ink auttavat yritystäsi menestymään.

Lue lisää

Isilon – tallennusratkaisu, joka venyy loputtomiin

Tiedätkö, minkälaiset ja -kokoiset tallennustarpeet yritykselläsi on viiden vuoden päästä? Tai edes vuoden? Ei se mitään, ei sinun tarvitsekaan. Isilon tarjoaa skaalautuvan ratkaisun, joka tukee kaikkia tiedostoprotokollia ja kasvaa tarpeittesi mukaan niin suorituskyvyn, kapasiteetin kuin vikasietoisuudenkin osalta.

Lue lisää

Isilon-tallennusratkaisun kasvu Suomessa 440 %!

Perinteisten tallennusratkaisujen rajojen tullessa vastaan, skaalautuva modernia scale-out-arkkitehtuuria hyödyntävä Isilon valtaa markkinoita. Uniikki ja kustannustehokas ratkaisu on vakuuttanut niin julkisen kuin yksityisenkin puolen toimijat.

Lue lisää

Isilon tekee asiat helpoksi

Haluatko, että yrityksessäsi keskitytään tiedon vai tallennusjärjestelmien hallintaan? Jos ensin mainittu on vastauksesi, Isilon on ratkaisusi.

Lue lisää

Onko yrityksesi IT-infra valmis tulevaisuuteen?

Onko yrityksesi Odottelija, Valmistautuja, Toimija vai Edelläkävijä? Yrityksen IT-infran tasolla on suora yhteys sen liiketoimintaan. Parhaimmillaan IT tukee koko liiketoiminnan kehittämistä ja auttaa yritystä parempiin tuloksiin.

Lue lisää

Tutkimus: Yritysten digitaalinen muutosvalmius

Neljäs teollinen vallankumous on kulman takana. Kaiken internet (Internet of Everything) vaikuttaa jokaisen yrityksen toimintaan. Se muokkaa toimialoja ja tulevaisuuttamme. Toiset yritykset pärjäävät paremmin kuin toiset kilpailussa digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseksi. Se saattaa myös uhata joidenkin yritysten olemassaoloa mutta luo samalla myös ennen näkemättömiä mahdollisuuksia.

Lue lisää

Digitalisaation eteneminen yrityksissä

Miten digitalisaatio etenee yrityksissä? Tutkimme asiaa 16 maassa, tutustu infograafiin!

Lue lisää

10 syytä valita Dell-tehotyöasema

Katso lyhyet videot, joilla asiantuntijamme Joni kertoo, miksi tehdasvalmisteinen Dell-tehari on parempi kuin muut.

Lue lisää