Dell EMC

Loppukäyttäjäratkaisut

Valikko Dellin päätelaitteiden elinkaaripalvelut

Työn uusi aikakausi

Panostamalla moderneihin loppukäyttäjäratkaisuihin parannat työntekijöiden tuottavuutta
ja liiketoiminnan kehitysnäkymiä.

Oletko valmis tulevaisuuteen?

Menestyäkseen kiihtyvässä kilpailussa, innovointi on yrityksille tärkeämpää kuin koskaan ennen. Dell auttaa yrityksiä menestymään luomalla teknologioita, jotka tukevat yritysten digitalisoitumista ja tarjoamalla työntekijöille heille parhaiten sopivat laitteet.

Dellin tarjoaa tuotteille ja ratkaisuille myös helpot rahoitusvaihtoehdot. Organisaatiot voivat myös testata laitteita käytännössä ennen lopullisen ostopäätöksen tekoa ja kokeilla, mitkä laitteet soveltuvat parhaiten juuri heidän työntekijöilleen.

Keitä ovat yrityksen loppukäyttäjät?

Yrityksen työntekijät voidaan jakaa viiteen perustavaa laatua olevaan ryhmään:

Päätelaitteiden hankintaopas

Päätelaitteiden elinkaaren hallinta voi olla monimutkaista ja kallista. Tässä muutamia vinkkejä tuottavuutta, tietoturvaa ja erityyppisiä käyttäjiä ajatellen. Oppaasta löydät tietoa, mitä kannattaa ottaa huomioon päätelaitteita hankittaessa ja mitä hyötyjä päätelaitteiden elämänkaaren hallinta tuo tullessaan.

LATAA OPAS >>

Vinkkejä tuottavuuden parantamiseen

Päivitä ja suojaa

Vanhempiin kannettaviin ja pöytätietokoneisiin ei voi asentaa uusimpia suojauspäivityksiä, ja ne jäävät alttiiksi tietomurroille. Dellin monipuoliset tunnistautumismahdollisuudet takaavat, että vain valtuutetut työntekijät pääsevät käsiksi yrityksen tietoihin.

Paranna tuottavuutta päivittämällä

Yli kolmen vuoden ikäisten kannettavien tietokoneiden ylläpito maksaa laitteen arvoa enemmän. Uusi tekniikka on mukautuvampaa, joustavampaa ja huomattavasti kustannustehokkaampaa.

Uudet kannettavat tietokoneet voivat nostaa työntekijöiden tuottavuutta jopa 50 % verrattuna viiden vuoden takaisiin. Sisäänrakennettujen omatoimisten tukiratkaisujen ansiosta työntekijät pystyvät ratkaisemaan nopeasti ongelmat sekä välttämään työtehtävien turhat keskeytykset.

Tapa, jolla töitä tehdään, muuttuu*

76 % työntekijöistä on sitä mieltä, että tekniikalla on ollut merkittävä vaikutus heidän työskentelytapoihinsa kuluneen vuoden aikana.

Maailmanlaajuisesti 35 % työntekijöistä kertoo työskentelevänsä julkisilla paikoilla keskimäärin kaksi tuntia viikossa.

*Dellin Evolving Workforce -tutkimus 2016

 

Asiantuntijoiden vinkit

Dellin asiantuntijat kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon laitteiden valinnassa ja elinkaaren eri vaiheissa.

KATSO VIDEOT >>

Ota yhteyttä