Luokkansa parhaat kestävät kovassakin kyydissä

Luokkansa parhaat laitteet oppimiseen kestävät kovassakin kyydissä

Tapa opiskella muuttuu nyt vauhdilla, joten on korkea aika oppia myös uusia tapoja opettaa ja opiskella. Tässä tilanteessa tarvitaan teknisesti innovatiivisia ratkaisuja ja laitteita, jotka mahdollistavat oppimisen ja opettamisen ympäristöstä riippumatta. Tarvitaan ratkaisuja, joiden avulla oppilaat pystyvät toteuttamaan itseään sekä laitteita, jotka kestävät kovaa käyttöä ja liikkumista paikasta toiseen.

Dellissä käyttäjäkokemus on kaiken keskipisteessä. Uskomme muotoiluun, joka edistää lujuutta, luotettavuutta ja kestävyyttä. Dell on suunnitellut yhdessä opetusalan ammattilaisten kannettavia tietokoneita kestämään kaikkia tilanteita, jonka lisäksi toimintoihin kuuluva piirtämisen ja digitaalisen kynän tuki auttaa oppilaita saavuttamaan parempia oppimistuloksia.

Tehoa ja iloa oppimiseen

 

Windows-laitteet

Latitude 3190 for Education

11,6” kannettava on kustannustehokas ratkaisu omaehtoiseen opiskeluun. Luokkansa parhaan kestävyyden ansiosta se kestää jokaisen koulupäivän rasitukset.

Tuotesivu >>

 

 

Latitude 3190 for Education 2-in-1

Luokkansa kestävimmän 11,6” 2-in-1-tietokoneen laajojen kallistuskulmien ja käyttötapojen (taso, teltta, tabletti, kannettava) ansiosta opiskelijat voivat itse määrätä oppimiskokemuksensa.

Tuotesivu >>

 

Latitude 3310 for Education

Peruskoulusta lukiokäyttöön sopiva 13” kannettava tietokone, jossa on luokkansa paras kestävyys ja pidennetty akkukesto. USB-C-liitäntä mahdollistaa yhden kaapelin kokemuksen ja latauksen telakointiaseman tai USB-C-liitännäisen näytön kautta.

Tuotesivu >>

Chromebookit

Chromebookit – yksinkertaiset, turvalliset ja jaettavat laitteet, joita niin opettajat kuin oppilaatkin voivat käyttää luoviin projekteihinsa ja yhteistyön tekemiseen.

Chromebookit ovat jaettavia verkkopohjaisia laitteita, joilla voi surffata internetissä sekä käyttää monipuolisia mahdollisuuksia tarjoavia sovelluksia ja tehokkaita laajennuksia. Automaattisesti päivittyvät ja monitasoisesti suojatut Chromebookit vain paranevat ajan myötä – vielä pitkään ostohetken jälkeen.

Chromebook 3100 for Education

Helppokäyttöinen ja luokkansa kestävin 11,6” kannettava tietokone tarjoaa jopa 14 tunnin akkukeston ja Googlen pilvipohjaisen hallinnan.

Tuotesivu >>

 

Chromebook 3100 2-in-1 for Education

Luokkansa kestävimmän 11,6” 2-in-1 tietokoneen laajojen käyttötapojen ansiosta Googlen pilvipohjaiset ohjelmistot avautuvat uudella tavalla. Jopa 13 tunnin akkukesto tukee liikkuvaa oppimista.

Tuotesivu >>

 

Latitude 5300 2-in-1 Chromebook for Enterprise

Chromebook opettajalle: ei kompromisseja verrattuna kuntien hallinnon tyypillisesti tarjoamiin (Windows) laitteisiin. Yritysmaailman 13,3” Chromebook, joka ammentaa Dellin Latitude-malliston vastaavasta Windows-laitteesta. Laitteen mukana tuleva Chrome Enterprise -lisenssi mahdollistaa monipuoliset tietoturva- ja hallintaominaisuudet.

Tuotesivu >>

Latitude 5400 Chromebook for Enterprise

Chromebook opettajalle: ei kompromisseja verrattuna kuntien hallinnon tyypillisesti tarjoamiin (Windows) laitteisiin.  Yritysmaailman 14” Chromebook, joka pohjautuu Dellin Latitude-malliston suosituimpaan Windows-laitteeseen (Latitude 5400). Laitteen mukana tuleva Chrome Enterprise -lisenssi mahdollistaa monipuoliset tietoturva- ja hallintaominaisuudet.

Tuotesivu >>

 

 

Latitude 7410 Chromebook for Enterprise -tietokone tai 2-in-1-tietokone

Ihanteellinen Chromebook opettajalle! Valinnaisesti tietokone tai 2-in-1 (360 kääntyvä näyttö) mallisena tämä yritysmaailman 14” Chromebook tarjoaa monia ominaisuuksia, joita tyypillisesti nähdään vain Windows PC-laitteissa. Näiden ominaisuuksien lisäksi mukana tuleva Chrome Enterprise -lisenssi mahdollistaa monipuoliset tietoturva- ja hallintaominaisuudet.

Tuotesivu >>

 

Dell ProSupport

Kattava laitteisto- ja ohjelmistotuki yhdestä paikasta kellon ympäri
Konesaliympäristön eri toimittajien ratkaisut eivät enää ole ongelma luotettavan laitteisto- ja ohjelmistotuen sekä järkevän hallintatavan ansiosta. Dell Technologies tarjoaa asiantuntemuksen, tietotaidon ja pätevyyden yhdestä paikasta.

LUE LISÄÄ

Katso animaatio

Nämä laitteet kestävät ja toimivat kaikissa tilanteissa

Blogi

Koulujen digiloikka yltää konesalista hiirimatolle.

LUE LISÄÄ

”Sopiiko pelillistäminen mielestäsi opetukseen?”

VASTAA KYSELYYN!

Blogi

Opiskele missä vain: Kestävät kannettavat, jotka sietävät kolhuja

LUE LISÄÄ