Dell Tech Business Lounge 21.5.2019

Tervetuloa Dell Tech Business Loungeen tiistaina 21.5. klo 8.30 – 17.00!

Tapahtumapaikkana toimii Scandic Park, Mannerheimintie 46, Helsinki.               ILMOITTAUDU

Kolmatta kertaa järjestettävä Dell Tech Business Lounge kokoaa yhteen Dell EMC:n tuoreimmat uutiset ja teknologiajulkistukset, joiden avulla asiakkaamme voivat automatisoida, tehostaa ja digitalisoida toimintojaan ja parantaa henkilöstönsä käyttäjäkokemusta modernien ja toimivien laitteiden avulla.

Tapahtumassa voit tutustua myös huhtikuussa julkistettaviin laiteuutuuksiimme.

Keynote: Mitä tutkimukset kertovat tulevaisuuden kehityksestä?

Dell EMC julkaisee kevään aikana lukuisia tutkimuksia, jotka kertovat suunnasta, johon yhteiskunta, it-ympäristöt ja liiketoiminnan ja prosessien digitalisointi ovat menossa. Puheenvuorossa kerrotaan merkittävimmistä tuloksista ja pohditaan, mitä nyt kannattaisi tehdä, jotta organisaatioiden toiminta- ja kilpailukyky säilyvät.

Antero Sarén, toimitusjohtaja, Dell EMC

 

 

 

Keynote: Robottijalkoja, tekoälyterapeutteja ja kofeiiniomenoita – mitä teknologia tuo meille tulevaisuudessa tullessaan?

Puhujavieraanamme on futuristi Elina Hiltunen, joka on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja kauppatieteiden tohtori. Hän on aktiivinen luennoija, kouluttaja, kolumnisti ja tietokirjailija, ja hänen avainosaamisalueitaan ovat ennakoinnin menetelmät, megatrendit ja trendit (erityisesti teknologia ja kuluttajatrendit) ja heikot signaalit.

Keynote-puheenvuorojen jälkeen tarjoamme asiantuntijaesityksiä kahdessa ohjelmalinjassa, ja iltapäivän ohjelma toteutetaan yhteistyössä VMwaren kanssa.

Päivän päätteeksi verkostoidutaan juoman ja pienen purtavan parissa.

 

Julkaisemme ohjelman kokonaisuudessaan huhtikuun alussa.

Ilmoittaudu tästä