Tarjoa tehokas ja turvallinen tapa työskennellä paikasta riippumatta

Anna työntekijöillesi heidän tarvitsemaansa tukea

Etätyö tuo mukanaan uusia ja erilaisia haasteita. Yli puolet maailmanlaajuisesta tiimistämme toimii etänä, mikä tarkoittaa, että voit hyödyntää omakohtaista asiantuntemustamme siirtymisessä joustavasti digitaaliseen työympäristöön.

Tarjoamme ratkaisut etätyöhön

Kun organisaatiosi siirtyy etätyöhön, on tärkeää tehdä se oikein. Tämä tarkoittaa, että työntekijöille on annettava myös sopivat välineet. On myös huolehdittava siitä, että työn edellytykset – tietoon pääsy, hyvät viestintäratkaisut ja tietoturva ovat saatavilla.

Päivitä verkkoyhteydet pilviaikaan

VMware-pohjainen Dell EMC SD-WAN -ratkaisu yhdistää Dell Technologiesin  verkkolaitteet ja VMwaren johtavat SD-WAN-ohjelmistot yksinkertaisella ja tehokkaalla all-in-one-ratkaisulla.

Tarjoa kiinnostava työntekijäkokemus älykkään digitaalisen alustan avulla

Toimita ja hallitse sovelluksia kaikilla laitteilla helposti ja turvallisesti älykkäästi ohjattavan digitaalisen työtilan alustan VMware Workspace ONEn avulla. Workspace ONE integroi pääsynhallinnan, sovellusten hallinnan ja usean alustan päätepisteiden hallinnan yhdeksi alustaksi ja on saatavana pilvipalveluna tai paikallisena käyttöönottona.

Laitteet etätyöhön

Kannettavat, pöytäkoneet, tabletit, tehotyöasemat ja All-in-One

Näytöt ja tulostimet

Oheislaitteet

Ohjelmistot

Yhteistyössä

 

Dell Technologies Live – uusi tapa tehdä töitä on täällä!

Tutustu virtuaalitapahtuman tallenteisiin. Saat tietoa uusimmasta teknologiasta, joka mahdollistaa tehokkaan etätyön ja uuden tavan tehdä työtä missä tahansa.

BLOGI

Etätyö tuli jäädäkseen – ja se koskettaa koko Suomen kilpailukykyä

TUTUSTU RATKAISUIHIN

Tutustu Dell Technologies Live – Work Redefined virtuaalitapahtumamme tallenteisiin ja vieraile virtuaalisessa 3D-näyttelyssä.

Kuuntele SD-WAN-webinaari

Verkon reunalle tarkoitettu Dell EMC SD-WAN Edge ja tehdasasennettu VMwaren Velocloud-ohjelmisto tekevät ratkaisun käyttöönotosta niin helppoa kuin mahdollista.

Tutustu DIGITAL WORKSPACE -ratkaisuun, kuuntele webinaari

Miten voit huomioida käyttäjien muuttuvia tarpeita organisaatiossanne aina työvälineiden valinnasta käyttöönoton kautta ylläpitoon ja hallintaan.

Digitaalinen käyttäjäkokemus korreloi tuottaviin ja tyytyväisiin käyttäjiin

Lue, miten VMware Workspace ONE kehittää liiketoimintaa ja tuo säästöjä.