Menestyksen salaisuus
- uusi tapa tehdä töitä
10 vinkkiä, kuinka modernit laitteet ja
Windows 10 Pro + Windows Ink
auttavat yritystäsi menestymään.

Windows 10 digitalisuuden ajurina – 10 syytä päivittää työkoneesi nyt.

Tuottavuus, luovuus ja tietoturva ovat tämän päivän liiketoiminnan digitalisoinnissa keskiössä. Windows 10 ja modernit laitteet antaa avaimet tähän.Antti Kuosmanen, Windows & Devices BG Lead, Microsoft Oy

1Herätät parhaiden työn-
tekijöiden mielenkiinnon.

Modernit laitteet ja Windows 10 Pro -ohjelmisto houkuttelevat parhaita työntekijöitä ja auttavat heitä menestymään.

Office 365 -ohjelmistolla saat tutut hyötyohjelmat käyttöön kaikissa laitteissa.

2Annat mahdollisuuden tehdä töitä missä ja milloin vain.

Tyytyväiset ihmiset ovat parempia työntekijöitä.
Windows 10 Pro -yhteensopivien laitteiden avulla työntekijät pystyvät työskentelemään tehokkaasti sijainnista riippumatta – asiakkaan luona, kotona tai odotellessaan kentän laidalla lapsensa jalkapallo-ottelua alkamista. Modernit, kevyet laitteet kulkevat helposti mukana ja muunneltavuus antaa useita eri käyttötapoja.

3Autat parantamaan
työtehoa.

Tiesitkö, että tyypillisellä käyttäjällä on kaikkiin tileihinsä keski-määrin kolmesta neljään eri salasanaa?
Se ei ole tietysti kovin turvallista, mutta oman salasanan muistaminen jokaiselle tilille on monimutkaista ja turhauttavaa.Älä huoli. Windows Hello -järjestelmällä sormenjälkesi tai kasvosi ovat salasanasi. Siistiä, vai mitä?

4On kuin laittaisit
rahaa pankkiin.

Säästät ylläpidossa ja työtunteissa.
Kolmen elinkaarivuoden jälkeen tietokoneen huolto- ja ylläpitokustannukset nousevat merkittävästi. Modernit laitteet, joissa on viimeisimmät ohjelmistot, auttavat vähentämään ylläpitokustannuksia ja menetettyjä työtunteja. Dellin hallintatyökalut mahdollistavat keskimäärin 50 euron säästöt per käyttäjä per vuosi.

5Keskityt siihen,
mikä on tärkeää.

Modernien ratkaisujen avulla sinun ei tarvitse olla IT-ammattilainen.
Windows Update for Business ja Dell Client Command Update auttavat pitämään kaikki Windows 10 Pro -laitteet ajan tasalla uusimmista ajuri-, tietoturva- ja tuottavuusominaisuuksista. Moderneilla ohjelmistoilla varustetut laitteet mahdollistavat sen, että omiin työtehtäviin voidaan keskittyä huolettomin ja turvallisin mielin.

6Otat uudet ideat
nopeasti talteen.

Koskaan ei voi etukäteen tietää, milloin idea syntyy.
Windows Ink auttaa sinua tallentamaan syntyneet ideat nopeasti ja helposti. Tarvitset vain kosketusnäytön, jossa on Windows 10 Pro ja Windows Ink sekä aktiivikynän.Windows Ink toimii myös Microsoft Office -ohjelmiston kanssa, joten voit muokata asiakirjoja lennossa ja lähettää ne kollegoille tai asiakkaille vain yhdellä klikkauksella.

7Nukut yösi
paremmin.

Ajantasainen suojaus koko elinkaaren ajalle.

Tietomurtojen keskimääräiset kustannukset ovat nousseet tapausta kohden yli 350 000 euroa ja mitä kauemmin hyökkäys on jäänyt huomaamatta, sitä kalliimmaksi se tulee. Windows 10 Pro tarjoaa laitteisiin sisään-rakennetun suojauksen. Dell Endpoint Security –ohjelmistoilla voidaan turvallisuus ja suojaus viedä vielä pidemmälle.

8Saat mielenrauhaa.

Keräätkö esimerkiksi asiakkaittesi luottamuksellisia tietoja?

Sinun on suojattava nämä tiedot. Modernit laitteet ovat turvallisempia kuin koskaan, mutta entä jos laitteesi varastetaan tai se unohtuu vahingossa lentokentälle?Ei hätää! Lukitse kadonnut laitteesi etänä, jolloin sitä ei voi käyttää sen joutuessa vääriin käsiin.

9Vältät turhaa sählinkiä.

Hallitsetko yksittäisiä laitteita?

Älä tee turhaa työtä. Voit hallita laitteita, kirjautua sisään ja päivittää kaikkia keskitetysti.Lisäksi Windows 10 Pro ja ilmainen Dell Client Command tarjoavat ominaisuuksia, jotka auttavat vähemmän teknisesti orientoituneita työntekijöitä hallitsemaan laitetta vaarantamatta tärkeitä asioita, kuten tietoturvaa.

10Saat enemmän tunteja päivääsi.

Teetkö yötä päivää töitä?

Modernit laitteet ja Windows 10 Pro auttavat sinua luomaan joustavan työympäristön, joka ei pidä työntekijää sidottuna työpöytään, kun he yrittävät ehtiä tehdä kaiken työpäivän kuluessa. Laitteiden parempi akunkestävyys ja ohut, kevyt rakenne antavat työntekijöille mahdollisuuden olla entistä yhteistyö- ja kilpailu-kykyisempiä sekä tuottavampia riippumatta siitä, missä he ovat.

Moderneilla laitteilla optimoit onnistumisen.

XPS 13 2-in-1 (9365)

Kauneutta ilman rajoja.
Työskentele ylellisesti tämän ylivertaisella 13-tuumaisella kosketusnäytöllä varustetun 2-in-1-kannettavan avulla. Intel®-suorittimet ja erinomainen suojaus varmistavat tuottavuutesi missä tahansa.

 

Latitude 13 2-in-1 (7389)

Kauneus yhdistyy tuottavuuteen.
Pienin 13-tuumainen 2-in-1, jossa on InfinityEdge-näyttö lähes reunattomaan katseluun, pidempi akun kesto ja valinnaisena UltraSharp QHD+.

Latitude 12 2-in-1 (5285)

Tyylikästä suojaa.
Dellin turvallisin 2-in-1-laite tarjoaa kannettavan tietokoneen tehon ja tabletin joustavuuden. Laitteessa on uusi muotoilu ja valinnainen näppäimistö (myydään erikseen).

Targus Commercial Grade -kotelo Dell Latitude 5285 2-in-1 -tietokoneelle

Targus Commercial Grade -kotelo Dell Latitude 5285 2-in-1 -tietokoneelle suojaa ja on poikkeuksellisen monikäyttöinen.

Muunneltavilla hybridilaitteilla korvaa useamman erillisen laitteen käyttötarpeen.

Ota yhteyttä