Isilon-tallennusratkaisun kasvu Suomessa 440 %!

Perinteisten tallennusratkaisujen rajojen tullessa vastaan, skaalautuva modernia scale-out-arkkitehtuuria hyödyntävä Isilon valtaa markkinoita. Uniikki ja kustannustehokas ratkaisu on vakuuttanut niin julkisen kuin yksityisenkin puolen toimijat.

Vuonna 2016 Suomessa EMC kokonaisliikevaihdosta lähes neljännes syntyi scale-out tallennusratkaisuiden myynnistä. Kasvu on ollut huikeat 440%. Myös Isilon-tiimi on kasvanut ja siihen kuuluu pelkästään Isiloniin keskittyneitä teknisiä arkkitehtejä ja myyjiä.

Lauri Koivisto, Isilon Regional Territory Manager, kertoo lisää:

– Isilonin suosio on vahvassa nousussa. Erilaiset työkuormat vaativat erilaiset tallennusratkaisut eikä datamäärien kasvaessa perinteinen ”yksi ratkaisu kaikkeen” -ajattelu enää toimi. Nyt siirrytään siihen, että applikaatiot ajetaan flash-pohjaisella ratkaisulla ja tiedostodata tallennetaan scale-outilla. Tämä ei ole vain tulevaisuutta, vaan jo tätä päivää.

Miksi Isilon innostaa Suomessa?

– Suomi on teknologisesti kehittynyt maa ja meillä on paljon yrityksiä, joissa data on keskiössä. Täällä on ymmärretty, että erilaisten työkuormien ajoon tarvitaan erilaiset tallennusteknologiat. Asiakkaamme ovat nopeasti sisäistäneet ajatuksen, että löydetään parhaat teknologiat tämän hetken haasteisiin.

Ketkä Isilonia yleensä käyttävät?

– Isilon-asiakkaita on hyvin monenlaisia, mutta kaikkia yhdistää tarve tallentaa joustavasti isoja massoja tiedostodataa. Julkisella puolella tällaisia tarpeita on esimerkiksi terveydenhuollossa sekä yliopistoilla ja oppilaitoksilla. Ne tarvitsevat kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka varmistavat erilaisten tietojen ja tutkimusaineistojen helpon löydettävyyden ja luotettavan säilytyksen. Tiedon pitkäaikaissäilönnässä tietoturva ja tiedon muuttumattomuus ovat elintärkeitä.

Yksityisellä puolella korostuvat yritykset, jotka käsittelevät multimediasisältöjä. Yrityksen koolla ei ole merkitystä, sillä pienelläkin toimijalla voi olla valtava määrä esimerkiksi kuvia ja videoita tallennettavaksi. Tarpeet voivat olla mitä vain 20 terabyten ja 10 petabyten välillä.  

Mikä tekee Isilonista erityisen?

– Isilon on erottuva teknologia, jonka arkkitehtuuri on uniikki. Vastaavaa ratkaisua ei markkinoilla ole. Isilon ratkaisee modernilla tavalla nimenomaan tämän päivän tarpeita. Helppo ja nopea skaalautuminen on merkittävä etu.

Isilon – tallennusratkaisu, joka venyy loputtomiin

Tiedätkö, minkälaiset ja -kokoiset tallennustarpeet yritykselläsi on viiden vuoden päästä? Isilonin ansiosta sinun ei tarvitsekaan. Lue täältä miksi.

Säästää aikaa, vaivaa ja rahaa

Lue täältä, mihin Isilonin ainutlaatuinen vaivattomuus ja kustannustehokkuus perustuvat.

Ota Isilon haltuun webinaarissa

Osallistu 10.10. klo 9:00 – 9:45 järjestettävään webinaariin, jossa Isilon Regional Territory Manager Lauri Koivisto ja Isilon Sr. Systems Engineer Carl Bergström kertovat, miksi tallennustaan modernisoivat organisaatiot valitsevat Isilonin.

Ilmoittaudu webinaariin täältä!